Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Energia este totul

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, energia este totul .
Cum aplicam ce am aflat in acel articol?
  1. Sa incepem sa acordam energiei atentia si importanta pe care o merita in viata noastra. Ea este elementul de constructie a tot ce exista in univers.
  2. sa ne straduim sa vedem reteaua energetica universala, structura energetica a tuturor lucrurilor aflate in jurul nostru, pentru ca apoi sa putem lucra cu ea, asa cum lucram azi cu electricitatea.
  3. Sa ne straduim sa aflam cum anume putem schimba frecventa de vibratie a energiei, caci asa vom putea modela universul (materia) dupa bunul plac, poate chiar pasi in lumi paralele.
  4. Cel mai important, sa fim mereu constienti ca ceea ce vedem nu este tot ce exista; sa ne aplecam atentia si asupra lumii spirituale, invizibile, caci acolo se afla solutiile la problemele cu care ne confruntam azi, fiecare dintre noi! Studiati cum functioneaza bioenergia, energia spirituala sau cea mentala; veti fi uimiti cate "miracole" se ascund acolo... si cat de minunata si usoara poate fi viata noastra cu ajutorul lor!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...