Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Energia masculina si feminina

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, energia masculina si cea feminina.principiul dualismului .
Cum aplicam ce am aflat in acel articol?

  1. Aprofundati caracteristicile ambelor tipuri de energie si a emisferelor cerebrale care le guverneaza, pentru a putea intelege si identifica corect ce tip de energie folositi la un moment dat si cum se concretizeaza in practica.
  2. Constientizati energia feminina existenta in voi; folositi-o cat mai mult posibil, invatati sa o acceptati, sa inlaturati ideile preconcepute avute, care va impiedica sa o utilizati la fel de firesc ca pe cea masculina. Reparati dezechilibrul energiilor din voi si viata vi se va schimba radical!
  3. La ce foloseste? Energia feminina va da forta creatoare, intuitia unei solutii inovatoare, poate non-conformista dar salvatoare, la problemele ce ne framanta; ne da impulsul de a ingriji, a vindeca ranile si alina durerea celorlalti; este pacifista si armonizatoare, plina de iubire si intelegere; ne va invata cum sa ne apropiem unul de celalalt, sa ne depasim conflictele, sa ne vindecam planeta bolnava si sa ne reconectam cu Divinitatea, constiinta universala.
  4. Folositi ambele emisfere cerebrale in procesul gandirii; doar astfel puteti avea o imagine de ansamblu a situatiei si puteti emite o solutie corecta a problemei. O gandire holistica (cu tot creierul), o constiinta unitara (feminin+masculin, impreuna) inseamna o putere a mintii sporita nu de doua ori, ci la puterea a doua!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...