Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Energiile Subtile

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, energiile subtile .
Cum aplicam ce am aflat in acel articol?

  1. Tineti minte ca in fiecare om exista si se manifesta doua forme de energie esentiale: energia mentala, care este forta ce construieste realitatea si modeleaza personalitatea, care actioneaza si reactioneaza si ne conduce pe tot parcursul vietii; apoi mai este si energia spirituala (bioenergia), care este forta creatoare si vindecatoare din noi, particica noastra de Divinitate, legatura si canalul de comunicare cu tot ce exista in univers, este parte a energiei universale.
  2. Fiti permanent constienti de existenta campului vostru bioenergetic si de faptul ca orice interactiune fizica inseamna si o interactiune energetica, in care emiteti dar si primiti energie! Asta explica multe "mistere" urbane precum deochiul, simpatii/antipatii la prima vedere, anumite senzatii inexplicabile inspirate de unele persoane.Toate pot fi rezultatul schimbului de energie dintre voi si celalalt.
  3. Feriti-va de "vampirii energetici" (oameni care va sug energia vitala si pot sa va faca rau) si stati mai mult in preajma celor cu care interactionati energetic pozitiv!
  4. Incarcati-va "bateriile" biocampului oricand aveti ocazia, mai ales cand sunteti cu energia la minim.Daca v-ati simtit vreodata sfarsiti, epuizati fara motiv, acum stiti de ce! Iata cateva modalitati: o plimbare in natura( natura ofera multa energie benefica); stati la plaja( luati energie solara) sau intrati in mare(energia apei marine); stati sub un copac (sunt buni donatori de energie) sau jucati-va cu un copil( au multa energie pura si o impart cu generozitate), samd.
  5. Nu uitati ca sunteti legati energetic cu toate lucrurile din univers, si cu universul insusi! Asta inseamna ca puteti fi influentati, prin aceasta legatura, de factorii care le influenteaza pe ele. Ce inseamna asta?                                                                                                                                    * astrologia nu este o tampenie; este stiinta care va arata cum sunteti influentati de campurile energetice majore din apropierea noastra(ale planetelor); acordati-i atentia cuvenita, dar feriti-va de sarlatani, horoscoape, etc. Astrologii seriosi nu apar in revistute de duzina si nici nu iti "prezic" cum va fi ziua de azi!                                                                                                             * sunteti influentati de ritmurile lunare! Da, luna nu influenteaza doar mareea si anotimpurile! Invatati cum sa administrati aceste influente lunare!                                                     * sunteti influentati de biocampul pamantului si fiind un organism viu, din care facem cu totii parte, are o influenta majora asupra noastra. Din pacate exista si oameni rau intentionati care incearca sa manipuleze acest biocamp planetar pentru a ne controla astfel pe noi! Feriti-va de locurile unde simtiti energie negativa, acolo influenta este mai mare!                                           * incercati sa descoperiti cum va puteti apara de atacurile energetice si de influentele indirecte venite prin aceste legaturi !
  6. Aveti grija ce influenta energetica exercitati asupra altora! Fiti constienti de asta si exersati autocontrolul! Retineti ca bioenergia  este o forta neutra in sine, sunt sentimentele si gandurile noastre ,aplicate acestui camp, cele care determina daca influenta noastra asupra altora este pozitiva sau negativa. deci nu emiteti ganduri si sentimente negative, caci le puteti face rau celor din jur si chiar planetei insasi! Umpleti-va de ganduri si sentimente pozitive si lasati-le sa radieze in jur!
  7. Folositi forta vindecatoare a bioenergiei de cate ori aveti ocazia! In domeniul sanatatii, bioenergia are multiple aplicatii. Utilizati-le!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...