Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Izgonirea feminitatii

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, izgonirea feminitatii .
Cum aplicam ce am aflat in acel articol?
  • Nu mai neglijati/ignorati/negati energia feminina din voi niciodata!
  • Daca constientizam adevarul despre ceea ce s-a inatamplat, daca ne reamintim ce am pierdut din vedere, inseamna ca suntem deja pe jumatate vindecati!
  • Manifestarea feminitatii din noi inseamna in primul rand sa ascultam si sa urama vocea intuitiei noastre; sa ascultam vocea inimii, a sentimentelor tipic feminine; sa lasam sa se manifeste in noi tot ce este propriu energiei feminine, sa recuperam misticismul vietii, divinul feminin si abilitatile ce vin din folosirea emisferei drepte, a energiei feminine.
Care va fi rezultatul? Vom redeveni fiinte intregi, armonizate, echilibrate, mai respectuosi si mai atenti cu ceilalti, mai buni si mai pacifisti, mai iubitori si mai blanzi, mai mai putin egoisti, mai integrati in societate nu insingurati, mai veseli, mai luminosi, cu mai multa pofta de viata... mai vii!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...