Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Mintea- noua frontiera

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, mintea-noua frontiera a stiintei .
Mintea este un instrument extrem de puternic de construirea realitatii (a vietii) proprii, aflat la dispozitia noastra, dar in mare parte inca necunoscut.
Deci cum aplicam ce am invatat?

  1. Sa acordam timp, atentie si dedicatie pt a ne studia propria minte, a invata cum functioneaza si ce poate face. Sa invatam sa o folosim eficientsi la potential maxim, exact ca pe orice instrument cu care lucram.
  2. Sa exersam folosirea acestui instrument. E uimitor cum acordam atata atentie corpului nostru,prin exercitii la sala, tratamente, diete, etc, dar ne ignoram complet mintea (mult mai importanta), lasand-o sa functioneze "cum o da Domnul". Pe cine ai auzit tu ca face exercitii mentale? sau diete mentale? Haideti oameni buni sa ne intoarcem atentia si asupra mintii!
  3. Deoarece Subconstientul este cel care ne conduce in proportie de 90% viata de zi cu zi, este vital sa detinem un control strict asupra sa, mai ales ca opereaza in afara razei de actiune a constiintei. De aceea trebuie obligatoriu sa invatam cum sa vorbim in limbajul subconstientului, ca sa ii putem da ordinele corect. Cum? Foloseste propozitii scurte, foarte concrete(fara metafore), clare si explicite, numai la timpul prezent; sa fie exprimate comenzi, actiuni, obiective de atins, nu dorinte (spuneti "fac" nu "as vrea"). Repetati-le des, cu glas monoton, pana devin ca un obicei, atunci le va accepta si subconstinetul.
  4. Daca vrei sa intreprinzi ceva, mai ales o schimbare de comportament, adreseaza-te intai subconstientului. Obtine acordul si implicarea lui, altfel nimic nu se va schimba! Mintea este ca un parlament- nici o lege nu se voteaza si nu se aplica fara sprijinul partidului majoritar!
  5. Fiecare traim in propria realitate subiectiva care ia nastere in mintea noastra, prin conceptiile noastre. Deci sa fim mai toleranti, mai intelegatori cu cei din jur! Sa nu ne mai certam cu ceilalti despre cine are dreptate, caci adevarul este subiectiv, parte a realitatii fiecaruia: toti avem dreptate in realitatea noastra! Sa invatam sa ii vedem pe ceilalti ca "tari de sine statatoare", sa invatam sa comunicam cu "strainii", sa ne putem stabili "ambasada" in lumea lor. Doar prin comunicare si toleranta putem convietui armonios impreuna si evita conflictele.
  6. Conceptiile de viata au o putere extraordinara asupra ta: iti produc realitatea in care traiesti, iti stabilesc comportamentul, definesc cine esti. Ele sunt cheia pentru a-ti construi viata asa cum ti-o doresti! Aloca timp sa afli/analizezi care sunt conceptiile tale; apoi mobilizeaza-ti resursele pentru a schimba conceptiile negative, care iti "intuneca" realitatea si te fac nefericit! Fa si tu "shift"-ul spiritual catre iubire, cooperare, armonie, cautarea iluminarii, simbioza cu natura. Fii cine iti doresti sa fii, asa cum iti place sa fii! Fii un om bun, si fa lumea un loc mai luminos!
  7. Nu uita ca mintea  este instrumentul nostru pt vizualizarea  energiilor ascunse; este conectorul nostru la bioenergia planetei; legatura noastra cu Dumnezeu, dar si cu planurile superioare de existenta; poate fi un mijloc de a calatori in timp si spatiu; este un mijloc de comunicare nezavuta si inconstienta cu ceilalti oameni, dar si cu universul insasi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...