Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Puterea gandului I

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, puterea gandurilor partea I .
Cum aplicam ce am aflat despre ce pot face gandurile noastre?

  1. Retine ideea ca mintea este un camp energetic ce se intinde dincolo de corpul fizic si ca poti "atinge" cu mintea alti oameni sau obiecte. Foloseste-te asta in viata ta zi cu zi! Cum? De exemplu cand vrei sa ii spui ceva unei persoane aflata prea departe ca sa o strigi, doar fixeaza-i spatele cu privirea si sigur te va simti si se va intoarce! Gandeste-te intens la cineva drag cu care vrei sa comunici si nu poti si sigur te va suna ! samd. Poti influenta oamenii si animalele de la distanta, simplu, folosind puterea gandurilor!
  2. Disciplineaza-ti gandirea! Fii constient, mereu constient, de faptul ca gandurile au puterea de a se materializa in realitate si actioneaza invizibil asupra sa, influentand decisiv mersul lucrurilor si chiar viitorul tau! Deci tine-le in frau, fii mereu atent ce ganduri si sentimente emiti in eter, pt ca odata gandite, nu le mai poti lua inapoi! Autocontrolul este cheia succesului vietii tale!
  3. Fii constient de faptul ca ne cream singuri propria realitate. Asuma-ti responsabilitatea pentru viata ta, pentru tot ce ti se intampla, pentru situatiile in care te regasesti, pentru toate lucrurile bune sau rele ce vin asupra ta! Daca esti fericit sau trist, daca ai noroc sau ghinion, fiecare experienta pe care o ai in viata este vina ta, pentru ca tu o atragi in viata ta, prin gandurile si emotiile pe care le ai si le emiti in exterior si care, dupa ce au fost create, actioneaza de-acum independent de vointa ta pentru a crea premisele corespunzatoare producerii lor.
  4. Tu detii controlul asupra evenimentelor: ai puterea de adecide cum sa reactionezi in situatia data si asta da de fapt imaginea finala a situatiei-poti permite ca evenimentele sa te copleseasca, sa-ti ia toata energia si apoi sa te arunce intr-o stare emotionala urata, nefericit; sau poti decide sa iei lucrurile asa cum sunt, sa nu te enervezi,sa iti extragi invatatura ce rezulta din ele si sa mergi mai departe, gandind pozitiv.
  5. Refa fluxul de energie feminina din interiorul tau, pentru a te putea reconecta la constiinta iniversala-divina. Asculta vocea intuitiei tale feminine ( cu totii avem asa ceva, nu doar femeile!!!) caci iti ofera informatii inaccesibile tie, culese din "taramul gandurilor" si invata-te sa "simti" anumite scenarii posibile si sa "intuiesti" decizia cea buna. Nu uita: "intuitia itit da raspunsul la intrebari pe care doar viitorul le poate dezlega".
  6. Schimbati-va perceptia asupra vietii, modificati-va modul de a gandi si simti, supravegheati-va mult mai atent ce ganditi/simtiti/spuneti, si continuati-va viata obisnuita ca si inainte. Totul se va schimba de la sine, dar treptat in timp, nu peste noapte. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...