Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Puterea gandului II

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, puterea gandurilor partea II .
Cum aplicam ce am aflat despre ce pot face gandurile noastre?

  1. Acorda atentia cuvenita subconstientului tau! Constientizeaza rolul sau extrem de important in viata ta! El este legatura ta cu constiinta universala, cu timpl si spatiul, dar si cu propriul corp. El este sediul intuitiei.
  2. Deoarece subconstientul accepta fara discernamant orice sugestie, orice gand care provine din constient, fie el rau sau bun si pe toate le pune in aplicare, este foarte important sa ne alegem cu atentie gandurile si imaginile mentale, altfel ne putem face mult rau singuri.
  3. Supravegheaza-ti mereu mintea, nu lasa gandurile negative sa o cuprinda, alege gandurile bune, de iubire, bucurie, incredere, bunastare si sanatate si viata ta va fi in consecinta! Tine minte ca orice gand reprezinta o cauza si orice situatie reprezinta un efect al sau.
  4. Gandind negativ, cu ura si resentimente, iti poti cauza singur multe necazuri si suferinte, nefericire si chiar esecul oricarei actiuni. Da, degeaba actionezi daca te gandesti ca probabil nu o sa reusesti, ca doar incerci sa vezi ce iese, ca e prea greu sau nu esti in stare- vei da gres cu siguranta. Subconstientul nu stie de gluma, si nu face diferenta intre temerile tale si fapte certe, pt el toate sugestiile, de orice fel sunt "ordine care se executa si nu se discuta"!
  5. Subconstientul tau este in permanenta legatura cu Inteligenta suprema, cu Constiinta Divina si de acolo isi obtine el resursele pe care nu le poate regasi in mintea sau trupul tau, afla evenimente viitoare,dar si transmite solicitari, modifica legaturi energetice, totul in vederea realizarii gandurilor tale. Foloseste constient si inteligent aceasta legatura cu universul, cu Dumnezeu, pentru a lansa solicitari, a obtine ajutor si indrumare, a modifica sanse sau chiar deznodamantul unor evenimente viitoare! Cum? Prin autosugestie, meditatie si evident prin rugaciune!  Da, rugaciunea este o comunicare cu universul, cu spiritele elevate existente acolo!
  6. Subconstientul cunoaste rezolvarea oricarei probleme cu care te confrunti de-a lungul vietii. Cere-i si va veni cu un raspuns mai devreme sau mai tarziu. El iti vorbeste prin intermediul intuitiilor, al impulsurilor si al presentimentelor, al viselor.
  7. Ai incredere in uriasa putere a subconstientului de a te inspira, revitaliza si imbogati! El are puterea sa  influenteze  destinul in cel mai concret sens cu putinta!Tine minte ca toate experientele pe care le ai, toate actiunile si evenimentele sunt in totalitate reflexii si reactii ale propriului tau mod de a gandi. Tot ceea ce imprimi in subconstient se va exprima pe ecranul realitatii exterioare sub forma de conditionari, imprejurari sau experiente.
  8. Subconstientul are puterea de a te imbolnavi, daca asta ii ceri: gandurile negative, frustrarile, stressul permanent, ura, teama, se traduc in comenzi pe care el le aplica functiilor tale biologice, rezultand in timp boala! Deci nu mai gandi/simti negativ! Elibereaza-te de sentimente si ganduri daunatoare sanatatii! Elimina si neutralizeaza efectele nocive ale stressului (link aici). Modifica-ti conceptiile si convingerile negative(link aici), care te fac sa vezi partea urata a realitatii si sa gandesti/simti negativ! Inceteaza sa iti faci rau singur!
  9. Tu ai puterea de a te vindeca singur de orice boala, fara medicamente! cand esti bolnav, aplica "reteta magica": convingerea ferma ca te poti vindeca+incredere totala in eficienta tratamentului+dorinta profunda de a fi sanatos. Odata ce subconstientul accepta sugestia de vindecare, va pune in miscare exact mecanismele necesare pentru a te insanatosi.
  10. Nu uita: orice boala porneste din minte; nimic nu se manifesta in corp fara sa aiba deja un prototip mental corespunzator. Nu tratamentul este sursa vindecarii ci doar credinta ferma in vindecare. Cultivati-o constant si rezultatele vor aparea! 
  11. Important este sa accepti intai in mod constient ideea respectiva, caci nici o sugestie nu poate cobora in subconstient daca nu are OK-ul ratiunii. Ea este filtrul de selectie. Daca te cramponezi in prejudecati si vei permite gandurilor sa se opreasca asupra obstacolelor si asupra dificultatilor ce pot aparea pe drum, atunci subconstientul va fi blocat, neputand sa actioneze spre binele tau. Gandeste-te la ce vrei sa obtii, nu la ce poate sa mearga prost, ai incredere in tine si in resursele infinite ale mintii tale si lasa lucrurile sa mearga de la sine.
  12. Evita conflictele intre subconstient si constient. Gaseste o modalitate de a te relaxa, si apoi cadeti de acord asupra ideii respective.
  13. Respinge cu tarie orice idee venita din exterior ce nu iti face bine! Doar daca ajungi sa o crezi constient iti poate face cu adevarat rau!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...