Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Puterea gandului III

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, puterea gandurilor partea III .
Cum aplicam ce am aflat despre ce pot face gandurile noastre?

  1. Am aflat ca mintea noastra are o constiinta de sine si ea este parte a unei minti colective, care are o constiinta universala, inteligenta divina. Foloseste in viata ta de zi cu zi aceasta legatura divina! Suntem ca niste bebelusi legati prin cordonul ombilical de mama; la fel ca ei, foloseste acest " cordon ombilical" pentru a obtine energie cosmica (cu care sa iti alimentezi biocampul), informatii altfel inaccesibile pentru a-ti fundamenta deciziile, inspiratie, iubire, ajutor si indrumare.
  2. Constientizeaza-ti conexiunea divina si apartenenta la reteaua mentala colectiva pentru a te vindeca odata pentru totdeauna de singuratate!!! Nimeni nu e singur! Suntem toti conectati impreuna, impartasim aceleasi experiente!
  3. Nu esti nici neajutorat: ai in tine o particica din Dumnezeu(din constiinta divina), deci esti si tu un mic dumnezeu- poti face orice cu viata ta! O poti influenta si pe a altora (numai in bine sper!). Ai in spate intreaga experienta, cunostere si sustinere a unui univers intreg de fiinte vii, constiente, inteligente! Cum sa fii neajutorat? Cand te simti asa, conecteaza-te constient (trebuie sa ajungem sa fim in stare din nou de asa ceva) la reteaua universala si cere ajutor! Il vei obtine cu siguranta!
  4. Fiind toti parte a unei constiinte colective, interconectati mental intre noi, inseamna ca toti, impreuna, co-cream lumea in care traim, cu toate nenorocirile ei!Nu suntem indivizi izolati, ci suntem un tot unitar, legati mental si spiritual intre noi. Asa ca nu mai dati vina pe liderii politici, pe corporatiile transnationale, pe "altii"! Noi suntem "altii", e responsabilitatea noastra sa actionam impreuna, ca grup, sa schimbam situatia. Nu va mai izolati de semenii vostri, nu mai puneti accentul pe independenta si individualitate, acceptati interdependenta noastra si puneti accentul pe unitate! Si mai ales, fiti perfect constienti de faptul ca orice gand negativ, orice sentiment de teama, de ura, frustrare etc., se proiecteaza in afara voastra, direct in constiinta colectiva! Orice ganditi/simtiti rau va face voua rau, dar mai mult, le faceti tuturor rau, lumii intregi. Si reciproca e valabila, si pe voi va afecteaza suferinta si rautatea aruncate in mintea colectiva de altii! De aceea se spune ca lumea este asa cum o ganditi!  Deci ganditi de bine, de dragul nostru, al vostru, al tuturor !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...