Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Traiti sub semnul Iubirii

Pentru a putea intelege acest articol, va recomand sa cititi mai inainte articolul la care face referire, cum traiti, sub semnul iubirii sau al fricii?
Reconstruiti-va viata astfel incat sa traiti in iubire! Simplu de spus nu? Cum facem asta?

  1. Alegeti sa traiti o viata implinita si armonioasa, sa evoluati, sa cresteti si mai ales sa fiti fericiti! Alegeti sa aveti mereu o stare de bine, o sanatate solida, o viata fara suferinta! DA, este o chestiune de alegere, in primul rand!
  2. Incepeti sa simtiti/ganditi pozitiv, iubiti din tot sufletul, fiti optimisti, bucurati-va de fiecare clipa traita. Permiteti iubirii sa va inunde fiinta si izgoniti cu putere gandurile rele si sentimentele negative. Cand simtiti ca teama si grijile va dau tarcoale, separati-va de ele si refugiati-va in sentimentul de bine trait anterior. Nu lasati teama sa va copleseasca!
  3. Luptati sa eliminati Stressul si Teama din viata voastra! Cum scapam de Stress?                             a/. eliminati cate puteti din cauzele generatoare de stres din viata voastra                                       b/. minimalizati strasul pe care vi-l produc factorii ce nu pot fi eliminati(un sef nervos si plin de amenintari, grija pierderii locului de munca, probleme in casa, etc.). Ganditi-va ca "dracul nu este chiar asa de negru"! Cea mai simpla metoda de destresare este sa va puneti intrebarea " care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla?"(legat se problema respectiva) si sa analizati obiectiv raspunsul. Veti vedea ca 20% este problema reala si 80% griji inutile si nefondate!             c/. luati cat mai des "antidotul" pentru stress: faceti sport+faceti activitatile preferate+radeti+socializati cu cei dragi+orice altceva va face sa va simtiti relaxati si fericiti.  Incercati sa luati o doza suficienta pt a elimina tot stressul zilei/saptamanii respective, astfel incat efectele sale sa fie eliminate. Am dat doar cateva exemple, dar sunt o multime de tehnici de management si eliminare a stresului, toate cu acelasi scop- sa nu lasati stresul sa se instaleze permanent in voi, sa se acumuleze acolo si sa aiba efectele devastatoare mentionate in articol(link aici).
  4. Retineti ca avem puterea de a ne controla viata: putem decide ce fel de viata vrem sa ducem, cat de bine vrem sa ne simtim, cum vrem sa fim! Tot ce avem de facut este sa ne schimbam perceptia asupra realitatii. Realitatea cuprinde totul in ea, atat partile negative ( Frica, Stresul) cat si cele pozitive (Iubirea), dar voi veti vedea din realitate doar ceea ce intra prin filtrele perceptiei voastreSunt oameni care asteapta o viata intreaga sa fie fericiti, rugandu-se la Dumnezeu sa le dea si lor iubire, bucurii, sanatate, noroc, etc si mor asa nefericiti fara sa afle vreodata ca fericirea era acolo langa ei, dar n-au putut sa o vada! Nu fiti ca ei!! Daca sunteti nefericiti si neimpliniti, daca vi se pare ca duceti o viata mizerabila, nu stati asa, schimbati-va convingerile  negative care va polueaza viata si incepeti sa fiti fericiti!! 
  5. Cum puteti  sa duceti o viata echilibrata, implinita? Pastrandu-va perceptia curata, nedistorsionata de filtre negative. Fiti constienti ca majoritatea conceptiilor voastre provin din copilarie; e timpul sa faceti curatenie, sa le eliminati pe cele negative si nefolositoare! Si mai spun un lucru: majoritatea acestor conceptii de viata se reflecta in niste "programe" sau rutine de comportament pe care le ruleaza subconstientul, exact ca un computer; deci aplicati toate aceste conceptii in viata de zi cu zi, fara sa va dati seama! Prin urmare, tineti in minte acest fapt si fiti vigilenti cu voi insiva, supravegheati-va mereu gandurile si actiunile! Doar asa puteti depista si modifica aceste rutine inconstiente!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...