Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Implinirea tuturor dorintelor tale - un vis posibil

   

      In primul rand "La multi ani!", sa ai parte de un an deosebit de interesant, plin de fericire si impliniri personale si bineinteles, multa sanatate!
    Mi s-a parut potrivit ca in primul articol din 2014 sa vorbim putin despre dorinte si cum sa faci sa devina realitate, ca sa nu ramana doar niste rezolutii de inceput de an, abandonate pe parcurs.
   Acest articol este inspirat de un documentar facut in limba germana, care incepe chiar asa: "Tot ceea ce ne dorim putem obtine. Oricine poate face asta, chiar si tu!" Suna bine nu? Este chiar adevarat. Si explicat cu argumente stiintifice. Iata care este mecanismul indeplinirii dorintelor tale:
  Toate GANDURILE noastre produc consecinte, pentru ca fiecare gand este in fapt energie electromagnetica pe care o lansam in univers, si nu doar in directia dorita, ci in toate directiile.Energia emisa de gandurile noastre isi cauta apoi, in drumul ei, o alta energie cu care sa vibreze la unison(in armonie). Isi cauta deci o energie asemanatoare energiei gandurilor noastre. Odata gasita, aceasta energie incepe sa vibreze la unison cu energia gandurilor emise de noi(sa intre in rezonanta). Si asta este foarte important pentru ca tot  ce va vibra la unison (va rezona) cu gandurile noastre, va fi atras automat in viata noastra. Aceasta este Legea Rezonantei.
  Bine, ai sa spui, daca tot ceea ce gandim s-ar putea produce, de ce nu mi se implinesc toate dorintele?
La implinirea dorintelor noastre contribuie si altceva in afara de gandurile noastre: SENTIMENTELE!

S-a demonstrat stiintific (nu e doar o ipoteza) ca inima umana poseda inteligenta si capacitatea de a procesa informatii, exact ca si creierul. Ea genereaza un camp electromagnetic care se extinde in afara corpului pe o raza de 2-3 m, fiind deci un emitator de energie de cateva ori mai puternic decat creierul! 
Atunci cand simti o emotie, inima o transpune in modele precise de energie electromagnetica pe care le emite in afara noastra sub forma de unde, exact ca un post de radio. 
 

Si cand te gandesti ca oamenii obisnuiti au crezut din totdeauna ca sentimentele vin din inima, artistii au cantat de sute de ani despre iubire si inimi frante, iar in ultimul secol toti oamenii de stiinta si manualele scolare s-au straduit sa ne invete ca defapt emotiile vin din creier si inima e doar o pompa pentru sange!!! Ironic nu, ca tot ei isi demonstreaza ca s-au inselat si in prezent este o mare descoperire ceva ce noi am stiut dintotdeauna: emotiile vin din inima si inima este mult mai puternica decat mintea!
   Campurile electromagnetice emise de inima au si o alta sursa decat emotiile, si anume CONVINGERILE noastre. Acestea sunt chiar mai puternice decat emotiile sau gandurile. In acest sens,
inima este un fel de interfata care transforma toate emotiile si convingerile noastre in energii electromagnetice.
   Bun, si ce legatura are asta cu implinirea dorintelor noastre? Are, pentru ca energia gandurilor, emotiilor si a convingerilor noastre, emisa de creier si de inima sub forma de unde electromagnetice, interactioneaza fizic, concret, cu celulele corpului nostru, dar si cu atomii lumii inconjuratoare, producand modificarea efectiva a lumii inconjuratoare. Aceste modificari in lant vor avea ca rezultat chiar implinirea dorintelor noastre. De ce? Pai, chiar legea rezonantei ne spune: "ceea ce se aseamana, se aduna!"- adica dorintele la care ne-am gandit, am simtit emotii, am format convingeri, s-au proiectat in exterior si au determinat modificari fizice in universul nostru cotidian, care apoi au fost atrase in viata noastra, implinindu-ne astfel dorintele exprimate anterior.
   De ce unele dorinte se indeplinesc usor si altele nu? Pentru ca la unele doar ne gandim anemic, in timp ce in altele investim atat emotii puternice, cat si convingeri. Pentru ca dorintele sa ti se implineasca, trebuie sa crezi cu convingere in asta; trebuie sa adaugam energiei mentale si energia inimii, astfel incat "semnalul" emis sa fie la intensitate maxima!

     Pana de curand s-a crezut ca in lumea noastra toate sunt separate; se credea ca doua obiecte care sunt separate nu se pot influenta reciproc. Astazi stim ca totul este interconectat cu tot si-n mod misterios interdependent.Stiinta stie acum ca exista un camp de energie ce exista in toate lucrurile, chiar si in vid, si care ne uneste ca o plasa de paianjen imaginara. Acest camp se afla la fundamentul a tot ce exista, este schita primordiala dupa care s-a construit totul. Are multe nume: matrice divina, camp primordial, Sursa, Dumnezeu, camp unificat, zero point field, camp akashic, dar eu il voi numi, la fel ca autorul documentarului, camp cuantic. 
    La fel cum undele sonore folosesc aerul ca mediu de propagare, energia emisa de gandurile, emotiile si convingerile noastre foloseste campul cuantic universal ca si mediu de propagare.
    Documentarul de care va vorbeam explica extraordinar de bine (si in mod riguros stiintific) care este mecanismul prin care noi ne putem atrage in viata noastra tot ce ne dorim:  gandurile/emotiile/convingerile noastre , emise in univers sub forma de unde (sau campuri) de energie electromagnetica, pot modifica structura si forma moleculei de ADN, care,la randul sau are efecte directe asupra atomilor materiei din univers. Si cum ADN-ul uman, prin intermediul campului cuantic, este in legatura cu TOT, deci, conform Legii rezonantei, rezulta ca putem atrage in viata noastra tot ce gandim+simtim+credem, intr-un cuvant, ceea ce ne dorim!

   De aici se desprind cateva concluzii tulburatoare:
  1. Noi avem o influenta directa asupra oricarui atom din mediul inconjurator
  2. Avem la indemana exact uneltele potrivite pentru a modela universul: ganduri, emotii si convingeri
  3. Noi putem crea totul, noi suntem de fapt Creatorii. Intrebarea este : ce anume doresti sa creezi? 
Un singur sfat pot sa iti dau: Nu-i copia pe ceilalti, altfel vei trai viata celorlalti! Orice ar fi, mergi pe  propriul tau drum! Si bineinteles, fii constient ce emiti in exterior, ce realitate creezi pentru tine dar si pentru ceilalti!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...