Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Chakra

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, Despre chakre .
Cum aplicam ce am aflat in acel articol?

  1. Trebuie sa avem grija de chakrele noastre, pentru ca ele sunt "portile de acces" energetic si informational catre noi. Daca ele nu functioneaza corect, se pot produce blocaje si disfunctionalitati care ne vor afecta fizic(sanatatea), mental, emotional dar si energetic.
  2. Trebuie sa avem grija ca chakrele sa fie in permanenta sincronizate si energizate, pt a ne asigura armonia intre minte si corp, unica solutie pentru o viata sanatoasa si echilibrata.
  3. Uite cum se pot energiza( reincarca energetic) chakrele:                                                                    
  • cum fiecare chakra rezoneaza cu o anumita culoare, purtand haine in culoarea respectiva iti poti reenergiza chakra respectiva; o baie cu saruri aromate colorate, cristale in culorile respective, etc; orice forma de cromatoterapie are acelasi efect.
  • stand la soare (pentru ca lumina solara este un mix de mai multe energii si este sursa principala pt viata)
  • mancand alimente in culoarea respectiva
  • masajul Reiki
   4.    Sa tinem minte ca chakrele sunt interdependente, deci trebuie sa avem grija de toate, ca un                   ansamblu. Sa invatam sa vedem intregul nu doar partile! Ganditi holistic!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...