Mesaj pentru noi toti

Sta in mainile noastre,a tuturor puterea de a defini cine suntem si cum vrem sa fim. Putem sa transformam lumea in care traim in raiul ce a fost odata, un loc al armoniei, pacii si prosperitatii pentru toate fiintele vii. Ne lipsesc doar informatiile necesare, acele adevaruri esentiale pe care le stiam candva dar le-am uitat si care, odata scoase la lumina, vor constitui scanteia ce va lumina drumul catre Noua Lume. Acesta este mesajul ce trebuie sa ajunga in inimile tuturor.

Pierderea spiritualitatii

Pentru a putea intelege acest articol, iti recomand sa citesti mai intai pe cel la care face referire, cum ne-am pierdut spiritualitatea .
Cum aplicam ce am aflat in acel articol?

  1. Haideti sa spargem tabu-ul! Nu am zis  sa credem totul a priori dar haideti sa acceptam ca exista fenomenul spiritual, sa punem subiectul pe masa discutiilor si sa-l investigam cu seriozitate si fara prejudecati!
  2. Reaminteste-ti ca avem si o parte spirituala in noi, ca a existat candva constiinta faptului ca suntem conectati cu tot ce ne inconjoara, parte integranta din univers, si haide sa recuperam acest fapt si sa-l folosim practic! Viata noastra va fi infinit mai implinita, mai linistita, mai fericita! Cineva a numit starea noastra actuala (psihic si spiritual vorbind) ca "sindromul copilului parasit de mama". Atunci haide sa ne" regasim mama spirituala", pentru a ne regasi senzatia de bine, de a fi protejat, de a fi parte a ceva mai mare; sa nu mai fim "noi singuri impotriva tuturor"! Haide sa restabilim normalitatea in viata noastra ca oameni!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...